Από το 1976 στο πλευρό του ιδιώτη & του επαγγελματία!

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα ξεκίνησε δειλά μέσα στο 1976 σ' ένα μικρό χώρο με πρωτοβουλία των γονέων μας, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τον χώρο των σιδηρικών, καθώς απουσίαζε από την πόλη μας ένα αντίστοιχο εξειδικευμένο κατάστημα.

Η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της, μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο... Έτσι μετά από μακρά πορεία και πείρα στον τομέα των χρωμάτων και σιδηρικών επεκταθήκαμε και στο χώρο των υδραυλικών, μονωτικών και διαφόρων ειδών οικιακής χρήσης εμπλουτίζοντας το νέο μας κατάστημα στην τωρινή του έδρα στην είσοδο της Ηγουμενίτσας.

Σκοπός μας είναι η σωστή πάντα ενημέρωση και άρτια οργάνωση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών μας, από τον ιδιώτη μέχρι και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Κατά συνέπεια, η εκτίμηση και η προτίμηση του κοινού μας κάνει υπερήφανους δουλεύοντας με περισσότερο μεράκι και υπευθυνότητα μετά από τόσα χρόνια.

Η επιχείρηση μας, "ΑΦΟΙ K. ΜΑΚΡΗ - ΧΡ. ΜΑΚΡΗΣ Ο.Ε." σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της, σας προσφέρει τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα υλικά για την εργασία σας και πάντα με την δικιά μας προσωπική βοήθεια και συμβουλή σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε την πιο σωστή και συμφέρουσα αγορά.

Το κατάστημά μας "ΑΦΟΙ K. ΜΑΚΡΗ - ΧΡ. ΜΑΚΡΗΣ Ο.Ε." μοναδικό στο χώρο του και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, φροντίζει να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "ΑΦΟΙ K. ΜΑΚΡΗ - ΧΡ. ΜΑΚΡΗΣ Ο.Ε.".